Deze groenten kan je verwerken tot gezonde spaghetti

Wat eten we vanavond? Pasta! Het is ongetwijfeld één van onze meest gemaakte gerechten, want je kan pasta haast met alles combineren. Of je nu kiest voor looksaus en gamba’s, voor een heerlijke ragù of voor een klassieke pesto: het is allemaal even lekker. Maar erg gezond zijn al die koolhydraten jammer genoeg niet.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Natuurlijk kan je ervoor kiezen om volkoren pasta te eten, maar het kan nog beter. Je kan namelijk ook een soort spaghetti maken van groenten. Je hebt vast al gehoord van de spaghettipompoen die zich hier perfect toe leent, maar dat is lang niet de enige groente waar je makkelijk pasta van maakt. Deze groentesoorten zijn allemaal het proberen waard - er zit vast eentje tussen waar je enthousiast van wordt!

Groenten voor spaghetti

- Courgette

- Zoete aardappel

- Rode biet

- Pompoen

- Wortel

- Prei

- Koolrabi