Deze smaak verovert de Belgische ijssalons
Wie zomer zegt, zegt ijsjes. Ben je uitgekeken op vanille, chocolade en aardbei, en wil je eens iets anders? Voortaan kan je in verschillende ijssalons kiezen voor een ijsje met standing. In samenwerking met Piper-Heidsieck ontwikelde deze ijsmakers immers een heerlijk tussendoortje op basis van... champagne.
Piper-Heidsieck deed een beroep op vier lokale, artisanale ijsmakers om een smaak op basis van champagne te creëren. Een culinaire samenwerking die ervoor zorgt dat jij een hele zomer lang kan genieten van ijsjes met het uitzonderlijke aroma van champagne. Elke meester-ijsmaker creëerde een origineel recept op basis van de beroemde Cuvée Brut van Piper-Heidsieck. De deelnemende ijssalons hebben vestigingen in verschillende grote Belgische steden, waaronder Knokke, Antwerpen, Gent, Waver en Waterloo.
Omdat de smaken van Piper-Heidsieck Cuvée Brut en fruit uitzonderlijk goed samengaan, lieten de meester-ijsmakers zich voor de creatie van het champagne-ijs inspireren door typische zomerse smaken.
Aardbei en champagne, what else?
In 1928 bood
Cremerie François, Ankerstraat 34, 9100 Sint-Niklaas / Dumortierlaan 113, 8300 Knokke / Marie José Plein 7, 8400 Oostende. Bekijk de openingsuren: www.cremerie-francois.com
Cremerie Gérard, Limburgstraat 36, 9000 Gent, open woensdag tot en met zondag van 13.00 tot 18.30 uur, www.cremerie-gerard.be
Rozenwater en granaatappel
Milad, Kloosterstraat 120, 2000 Antwerpen, open van donderdag tot zondag, 14 tot 21 uur, www.miladicecream.be
Perzik om van te smullen
Maison Carette, Chaussée de Bruxelles 278, 1410 Waterloo /