Pralines met olijfvulling in de maak
De mensen achter het Gentse cateringbedrijf Coeur Catering brengen binnenkort vijf pralines op de markt met een vulling op basis van olijfolie. Er zijn vijf verschillende smaken.
door Heleen
Leestijd 1 min.
Volgens de chefs Wim De Bruyne en Sebastiaan Tips gaat het bitterzoete van chocolade perfect samen met de vollere smaak van olijfolie. "We waren verbaasd dat de combinatie nog niet op de markt was en sloegen zelf aan het experimenteren", stellen ze aan Het Belang Van Limburg.
Pierrot
De pralines zijn vanaf januari te koop onder de naam Pierrot. Het is een eerbetoon aan de grootvader van Lorenzo Colle, een jonge ondernemer met olijfboomgaarden in Spanje waarmee het Gents duo samenwerkt.
Olijvenjam
Er zullen vijf verschillende smaken op de markt komen. Een daarvan is een fruitige praline met olijvenjam en een andere heeft een vulling die is samengesteld op basis van zes jaar oude Merlot olijfolie.